tiistai 3. maaliskuuta 2015

01.1.-30.5. Tammikuusta toukokuuhun: NYT liikunta - 17–29-vuotiaille helsinkiläisille maksutonta, helppoa & hauskaa liikuntaa

NYT liikunta - 17–29-vuotiaille helsinkiläisille maksutonta, helppoa & hauskaa liikuntaa
Kuntosali 12.1. –25.5. klo 12:00 –13:00 Oulunkylän kuntosali Tule tutustumaan kuntosaliharjoitteluun ja eri laitteisiin ohjaajan opastuksella. (Ei ulkokengillä)

Maksutonta ja hauskaa liikuntaa nuorille Helsingissä

Liikuntavirasto aloitti lokakuussa 2013 nuorten yhteiskuntatakuu –hankkeen (NYT-hanke)
hallitusohjelmaan kirjatun nuorisotakuun pohjalta. Erillismäärärahalla vuosien 2013-2016 aikana toteutettavan NYT-hankkeen pääkohderyhmä on 17-29-vuotiaat työttömät helsinkiläiset. Hankkeen tavoitteena on edistää toiminta- ja työkykyä lisäävää liikuntaa, edistää koulukuntoisuutta, edistää liikunnallisuutta elämäntapana sekä tukea liikunnanalan koulutus- ja urapolkuja. Näiden toimenpiteiden avulla toivotaan nuorten kiinnostuksen heräämistä omaan hyvinvointiin ja liikkumiseen. Kaikki hankkeen liikuntatunnit ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Huomioitavaa kuitenkin on, että kaupunki ei ole vakuuttanut osallistujia.

Yhteistyössä

Nuorten yhteiskuntatakuu edellyttää yhteiskunnalta laaja-alaista eri toimijoiden yhteistyötä. Liikuntaviraston tärkeimpinä yhteistyökumppaneina toiminnan järjestämisessä ovat halukkaat helsinkiläiset liikuntajärjestöt, joiden kanssa on pyritty löytämään nuoria kiinnostavia työkykyä- ja koulutuskuntoisuutta vahvistavia liikuntamahdollisuuksia. Tavoittaakseen kohderyhmäänsä hanke toimii läheisessä yhteistyössä kaupungin työllisyyshoidon erityisesti henkilöstökeskuksen koordinoiman RESPA -toimintamallin, Tulevaisuustiskin ja Duurin kanssa. Lisäksi hankkeen kohderyhmää tavoitellaan mm. työvoimatoimistoista, puolustusvoimien kutsunnoista, Stadin ammattiopiston työpajoilta, avoimesta ammattiopistosta ja NAO- sekä Vamos-ryhmistä.

Nuorten yhteiskuntatakuu -hanke houkuttelee nuoria liikkumaan

Maksutonta ja hauskaa liikuntaa 17-29-vuotiaille!

Valitse liikuntatunneista mieleinen laji ja tule rohkeasti kokeilemaan. Kaikki liikuntatunnit ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse etukäteen ilmoittautua. Käy katsomassa liikuntatunnit osoitteesta www.nytliikunta.fi. Lajeina mm. Jooga, kiipeily, futis, kuntosali, nyrkkeily, sirkus, tennis, sulkapallo, kahvakuula, jousiammunta, keilaus, taiji, pingis, taekwondo, koripallo, tanssi…

Tule sellaisena kuin olet!

Lue lisää  Nytliikunta.fi/ajankohtaista

Katso lajiesittelyt  nytliikunta.fi/lajiesittelyt

Nuorten yhteiskuntatakuu -hankkeesta pidettiin 18.9 lehdistötilaisuus,    Lue lehdistöesite täältä

Maksutonta ja hauskaa liikuntaa nuorille Helsingissä
NYT liikunta - 17–29-vuotiaille helsinkiläisille maksutonta, helppoa & hauskaa liikuntaa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti