maanantai 2. maaliskuuta 2015

12.03.2015 Itsemääräämisoikeuslaki -seminaari, Seinäjoki

12.3., klo 9.30–15.30 Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Koskenalan toimipiste, A-auditorio,Koskenalantie 17
Seminaarin tarkoituksena on kertoa mitä uusi itsemääräämisoikeuslaki (laki sosiaalihuollon asiakkaan ja potilaan itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta ja rajoitustoimenpiteiden käytön edellytyksistä) sisältää sekä mihin se velvoittaa kuntia ja muita palvelujen tuottajia. Tilaisuus on tarkoitettu kuntien, kuntayhtymien, järjestöjen ja yksityisten palvelun tuottajien viranhaltijoille ja työntekijöille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.
Järjestäjät toivovat osallistujia lähettämään etukäteen itsemääräämisoikeuslakiin liittyviä kysymyksiä, jotka välitetään tilaisuuden alustajille. Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen jouni.nummi@eskoo.fi.
Lue lisää: SOSTE

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 28.2.2015 mennessä lomakkeella sekä suorittamalla osallistumismaksu Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen tilille FI75 5077 0240 0334 38.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveys ry:n jäseniltä 45 €/henkilö ja muilta 50 €/henkilö. Osallistumismaksuun sisältyvät koulutusmateriaalit ja tervetulokahvit. Lounas on omakustanteinen.

Ohjelma, kutsu ja kartta pdf -tiedosto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti